earcraft_ljud1.jpg
earcraft_ljud2.jpg
earcraft_ljud3.jpg

music_icn_s.png Musiken är vår ryggrad

   Vår inspelningsstudio är en plats där kreativitet och ljud har alla möjligheter att mötas. Nuförtiden är riktiga inspelningsstudior, med naturlig akustik, något av en bristvara. Allt "går" att göra hemma i sovrummet, men om man ska vara helt ärlig försvinner en dimension när man skalar ner inspelningsprocessen till bara en dator och några mikar. En PC kan ha hur många kärnor och minne som helst, men tro oss: den kan aldrig mäta sig med en verklig studio med stort inspelningsrum och riktiga instrument.

 

Hos Earcraft blandar vi den senaste digitala tekniken med analoga rörförstärkare och vintage-bandekon. Muffligt, crunchigt, krispigt, punchigt... vi får till exakt den ljudbild du vill ha. Utan fusk. Vi producerar och spelar in allt från klassisk barock till modern popmusik. Vi specialskriver också musik för film och lägger på speakerröster. Självklart arrangerar vi och spelar in din musik eller ditt band.

Liverum

 

Liverum

Liverummet på 80 m2 har 5 meters takhöjd, träpaneler, reglerbara draperier och flyttbara väggar. De som spelat här fäller ofta kommentarer som ”vad lätt det är att spela här, det är liksom som att andas ren luft”.

Kontrollrum

 

Kontrollrum

Vårt kontrollrum är på 35 m2 och är fyllt med tekniska godsaker. Genom att kombinera modern digital teknik med klassisk retroteknik så skapar vi ett sound som är stort varmt och luftigt. Kontakta oss om du vill ha en komplett utrustningslista.

Omgivning

 

Omgivning

EarCraft studio finns i byn Grimnäs i Jämtland, en liten, stillsam, vacker by med Revsundssjön precis invid knuten. Här blir du inte störd av stadens hektiska puls utan kan i lugn och ro koncentrera dig på musikskapande och inspelning. 

Jenny

Ett rum för kreativitet och med en supermusikalisk studiotekniker som lägger ner ett enormt och genuint engagemang i mina låtar Samarbete, lyhördhet,…

Happy Acres

Glad, glad, glad att jag lever! Så går senaste hiten med Jens Ganman och Happy Acres

Earcraft studio

Vi spelar in vår egen musik också. Den musik som driver oss mot nya mål.

Kontakta oss!

Andreas: 070 - 523 80 08
Oscar:    070 - 311 16 21
Mats:      070 - 316 99 90 Design: Webbplatser, Grafisk identitet, Annonser, Broschyrer, Logotyper, mm.Musik: Specialskriven musik, Speaker, Arr, Foto och Film: Produktfilmer, Företagsfilmer


Vi finns också på

Facebook

 


Copyright© Earcraft AB • Grimnäs • Östersund • Urshult